Meteen naar de inhoud

HAPPY in Preloved

AAIKO | NUKUS | OPUS | MINUS | CIRCLE OF TRUST | MAMALICIOUS | PRÉNATAL | NIKKIE | NAME IT | DAILY7 | ZARA | EN NOG VEEL MEER

TITEL Happy in Preloved
Home » Verzenden & Retourneren

Verzenden & Retourneren

Afhalen | Verzenden | Retourneren

Afhalen

Afhalen is helemaal gratis. Kies je producten uit en betaal online of bij het afhalen in de winkel. Afhalen kan van maandag tot en met zaterdag tijdens onze openingstijden. Zodra je order klaar ligt ontvang je van ons een mail.

Verzenden

Wij versturen onze (brievenbus)pakketten via PostNL inclusief track-and-trace. De kosten hiervoor zijn:

  • Brievenbuspakket €4,50
  • Pakket €6,95
  • Via Post zonder track-and-trace €0,95*

Wij verzenden pakketten de eerstvolgende werkdag nadat de bestelling geplaatst is.

*Dit is geheel op eigen risico. Happy in Preloved is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van items die via de post verstuurd zijn zónder track-and-trace. Wij zullen altijd een foto maken van de verzonden envelop inclusief postzegel.

Retourneren

Is het artikel beschadigd aangekomen? Is de maat niet goed? Of is het item niet wat je verwacht had? Dan heb je 14 dagen om dit product te retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Stuur een mail naar webshop@happyinpreloved.nl en dan helpen we je zo snel mogelijk met de retourzending.

Retourneerbeleid

Ons restitutie- en retourbeleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. 

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant. Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend:

Elk item dat niet in de originele staat is, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout. Elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd.

Terugbetalingen

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Late of ontbrekende terugbetalingen

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via webshop@happyinpreloved.nl.

Verkoop artikelen

Alleen regulier geprijsde artikelen kunnen worden gerestitueerd. Sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Uitwisselingen

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op webshop@happyinpreloved.nl en stuur je artikel naar: Grotestraat 36 5431DK Cuijk.

Verzending

Om uw product te retourneren, moet u uw product opsturen of langs brengen naar onze winkel: Grotestraat 36 5431DK Cuijk.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als je duurdere artikelen retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Hulp nodig? Neem contact met ons op via webshop@happyinpreloved.nl voor vragen over terugbetalingen en retouren.