Meteen naar de inhoud

HAPPY in Preloved

AAIKO | NUKUS | OPUS | MINUS | CIRCLE OF TRUST | MAMALICIOUS | PRÉNATAL | NIKKIE | NAME IT | DAILY7 | ZARA | EN NOG VEEL MEER

TITEL Happy in Preloved
Home » Blog » Hello October

Hello October

Hello October! Poh wat vliegt de tijd, zo begon ik mijn vorige blog ook. Er spelen op dit moment zo veel verschillende dingen, het is een grote wirwar in mijn hoofd.. Maar ik probeer zo veel mogelijk (goed) te doen en dan zien we wel hoe ver we komen.

Allereerst wil ik even mijn dank uiten naar alle lieve ondernemers in mijn winkel. Ook zij doen hun best om het een groot succes te maken en mij te helpen waar het kan. Want zeggen dat je wilt helpen is een ding, maar ook echt iets doen is heel iets anders. Actions speak louder than words right? Op de achtergrond vind ik ook veel steun bij mijn vriend en mijn moeder, zo fijn om mensen te hebben die je steunen door dik en dun.

Terwijl ik deze blog schrijf ben ik bezig met nieuwe ondernemers die ons assortiment aan gaan vullen, spannend! Je weet maar nooit hoe het uit gaat pakken, maar ik probeer altijd ondernemers en creatievelingen te vinden met producten waar mensen actief naar op zoek zijn. Om een tipje van de sluier op te lichten: het heeft te maken met (haar)accessoires.. Meer zeg ik nog even niet!

 

Privé

Wat speelt er allemaal.. Ja mijn wekelijkse bezoekje bij de huisarts staat nog steeds vast, door alle stress en het vele werken is mijn weerstand er niet op vooruit gegaan. Met een beetje pech wilt de huisarts me aan de prednison helpen, maar hier hoor ik geen goede verhalen over. (Heb jij hier ervaring mee? Laat het weten in een reactie onder deze blog!)  

Daarnaast heb ik vanmiddag een gesprek bij mijn andere werk (Horecamedewerker in De Schouwburg) wat ik ontzettend spannend vind.. Maar goed heel spannend is het eigenlijk niet, ik werk er al jaren met veel plezier en wil dit ook graag blijven doen maar dan moet het wel lonen. Nee heb je ja kun je krijgen.

Met de kids gaat het mega goed! Ze zijn allebei uit hun “donderwolkjesweek“. Het was even pittig.. maar het is zo mooi om te zien hoe groot de ontwikkelingen zijn die ze weer gemaakt hebben. Manou gaat steeds beter op het potje, is in een veel beter humeur, stelt overal vragen over “mama wat is dit?” en in plaats van “mama ik kan niet” zegt ze nu “mama lukt niet, helpen?”. Owen begint nu echt goed te stappen, vooral achter zijn loopwagen en aan de hand. Soms een paar stapjes los, maar dan bedenkt hij zich dat kruipen veel makkelijker is.. 

Zakelijk

Tja dan is er nog de zakelijke kant van het verhaal. Helaas is onze business van Google afgegooid, waarom is nog onduidelijk. We hebben herstel aangevraagd, maar hoe lang het duurt voor we weer vindbaar zijn is nog de vraag..

Dan leuk nieuws: ons Menstruatie Uitgiftepunt is geopend en het is heel fijn om te zien dat er ook daadwerkelijk gebruik van gemaakt wordt. Ik heb veel producten ontvangen, dus er is voldoende voorraad. Afgelopen week zag ik nog in het nieuws dat het 1000e uitgiftepunt geopend is WAUW! Als het goed is komt Happy in Preloved volgende week ook in een lokale krant (De Stier) te staan met een stuk over onze MUP.

Afgelopen maand hebben een aantal ondernemers besloten ons winkeltje te verlaten om uiteenlopende redenen, maar daar komen weer prachtige nieuwe items voor in de plaats! In de loop van deze week plaats ik hier meer over op de socials

Feestdagen! Op de achtergrond ben ik ook nog bezig met de organisatie van een overdekte Kerstmarkt in het centrum van Cuijk. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 december. Meer informatie over deze Kerstmarkt volgt nog, maar het zal in ieder geval een heel leuk event worden!

Evenementen

Er zijn verschillende evenementen in Cuijk de aankomende maanden. Hier licht ik er een paar uit:

 • Zondag 16 Oktober KOOPZONDAG
 •  
 • Zondag 17 November INTOCHT Sinterklaas Cuijk
 • Vrijdag 25 November BLACK FRIDAY
 • Zondag 27 November Sinterklaas KOOPZONDAG
 •  
 • Vrijdag 16 December KERSTMARKT (Midnight Shopping)
 • Zaterdag 17 December KERSTMARKT
 • Zaterdag 17 December Cuijkse Kerst Revue (tickets bestellen)
 • Zondag 18 December KERSTMARKT
 • Zondag 18 December Cuijkse Kerst Revue (tickets bestellen)
 • Vrijdag 23 December Lichtjestocht
Meer informatie over evenementen in Cuijk vind je op https://cuijk.nu/evenementen/
 

 

Loop vooral gezellig een keer bij me binnen (grotestraat 36 Cuijk) en volg ons op de socials (Facebook & Instagram) voor winacties, nieuwe items en leuke posts!

Heb je nog vragen, opmerkingen, complimenten of wil je iets kwijt? Laat het hieronder even weten. Tot gauw!

Stay HAPPY, liefs Iris.

S/O naar alle merken die op dit moment in de winkel liggen: Bij Sproet,  Drit Media, Gaby’s Wasnoten, J.J. Handmade Jewelry, Petite Jenni  en Doorfloor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *