Meteen naar de inhoud

HAPPY in Preloved

AAIKO | NUKUS | OPUS | MINUS | CIRCLE OF TRUST | MAMALICIOUS | PRÉNATAL | NIKKIE | NAME IT | DAILY7 | ZARA | EN NOG VEEL MEER

TITEL Happy in Preloved
Home » Blog » Blog 150922 | ups & downs

Blog 150922 | ups & downs

En toen zaten we al weer medio september..Wat vliegt de tijd! En not cause we’re having fun.. Want ja, eerlijk is eerlijk, soms is het leven gewoon even kut en zit het allemaal tegen. (Nee hoor het is niet allemaal een groot drama, gelukkig waren er ook wel wat lichtpuntjes de afgelopen tijd).

Kids Happy in Preloved
In de winkel na het middagdutje lekker fruit snoepen!

Ik schrijf deze blog terwijl Manou, lees peuterpuber, de winkel terroriseert. Begrijp me niet verkeerd, ze kan ook heel lief kleding showen terwijl ze “wauw, mooi!” naar me roept en ze kan ook braaf kleuren of een filmpje kijken.. Maar ze pakt ook alles wat ze niet moet pakken, verplaatst spullen, kleurt op de vloer en heeft driftbuien. Owen ligt nu achter in de winkel te slapen, als een roosje. Maar goed, die wordt ook weer een keer wakker dan krijgen ze hun lunch en dan wordt het een grote smeerboel, want het is soms gewoon leuker om met brood te gooien dan het op te eten. 

Ik hoor jullie al denken: waarom gaan ze dan niet naar een oppas of naar de opvang? Helaas heeft niet altijd iedereen tijd en zit de opvang tot op heden vol op donderdag. GELUKKIG is er licht aan het einde van de tunnel en gaan de kids vanaf 1 november op woensdag én donderdag van 09:00 tot 18:00 naar de kinderdagopvang, waardoor ik, zonder stress, op dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 mijn winkeltje open kan doen.

Privé

Kermis Cuijk (4)
Met mijn oogbultje (oh en Manou) naar de Kermis..

De laatste tijd is er veel wrijving.. Kevin en ik zien elkaar weinig, financieel staat alles er even niet zo goed voor, Manou had een donderwolkjesweek (grenzen opzoeken, héél moeilijk gaan slapen, driftbuien) en Owen is ziek geweest.

Daarnaast laat mijn lichaam me ook in de steek. Ik breng bijna wekelijks een bezoekje aan de huisarts, omdat ik daar een bultje heb of huiduitslag of een testje moet laten doen. Je zou bijna kunnen stellen dat ik mijn huisarts vaker zie dan mijn vriend! Met alle antibiotica, pijnstillers en zalfjes zou ik binnen twee weken toch weer zo goed als nieuw moeten zijn? We gaan …

En toen rende Manou de winkel uit om buiten te gaan vegen…. het zien.

Nou even iets luchtiger en leuker, voordat iedereen afhaakt na al mijn gezeik. Manou heeft de Avondvierdaagse uitgelopen (4 x 2,5 km). Wat betekent dit? Dat ik nu iedere avond een rondje moet gaan wandelen met Manou. Het plezier spatte er van af. Ze heeft er wel twee kapotte knieën aan overgehouden, maar ook een medaille dus dat verzachtte de pijn vast wel een beetje.

Ik heb een grote opruiming gehouden thuis, want als je omgeving opgeruimd en rustig is, dan wordt je hoofd dat ook (?). Alle kledingkasten zijn uitgepluisd, sommige dingen konden zo de prullenbak in, andere items krijgen een mooi plekje in de winkel en de rest gaat naar het goede doel.

Afgelopen weekend was het Kermis in Cuijk. We hadden niet veel opties om te gaan, maar gelukkig kon een van de oma’s zondag mee om Manou en Owen een leuke dag te bezorgen! Samen met Manou in een vliegtuigje, Owen en Manou samen in een autootje en in de draaimolen, Manou mocht eendjes vangen (of ja mama mocht dat doen..) en samen in de familieachtbaan.. (klinkt leuker dan dat het was helaas). En wat een drukte! Maar goed, alles voor die blije snoetjes 🙂

Zakelijk

Over goed  gesproken.. Wij worden vanaf aankomende week een Menstruatie Uitgiftepunt. Leuk feitje: wij zijn het 1000e uitgiftepunt in Nederland!  Dit houdt in dat meisjes en vrouwen bij ons in de winkel GRATIS menstruatie (en hygiëne producten) kunnen halen. Het is namelijk zo ontzettend belangrijk dat deze producten voor iedereen beschikbaar zijn, want het is toch eigenlijk te belachelijk voor woorden hoe veel dit kost in de winkel tegenwoordig? In Schotland zijn deze producten überhaupt gratis geworden, APPLAUS VOOR DE SCHOTTEN. Dus ben jij of ken jij iemand die hiervan gebruik wilt maken? Kom vooral even bij ons langs, de producten zijn beschikbaar voor iedereen

Je kunt ook menstruatieproducten bij ons inbrengen, wij versturen alles dat binnenkomt eens per maand op naar het Armoedefonds. Wil je weten wat je wél of niet kunt doneren of meer lezen? Klik dan op de button hieronder.

Helaas gaat Sherogifts onze winkel verlaten na september. Mochten zij nog speciale acties krijgen dan vind je deze op onze socials.

Daarnaast hebben we tegenwoordig ontzettend lieve slofjes in de winkel liggen van Miep. Deze dame breidt slofjes voor de allerkleinsten (0-4 maanden). Je kunt de slofjes strikken waardoor baby’s ze niet uit kunnen schoppen, hoe handig is dat? Op dit moment liggen er nog drie paar in de winkel. Heb je speciale wensen voor kleuren? Laat het ons even weten! Bijna alles is mogelijk.

Vergeten jullie de huidige acties niet?

  • 20% Korting op álle kaarten én posters van DRIT (vanaf vanavond ook in de webshop beschikbaar).
  • 20% Korting op álle Wasnoten, in de webshop en in de winkel. Hier lees je meer over het gebruiken van Wasnoten -> https://happyinpreloved.nl/index.php/2022/09/02/wasnoten/
  • 1 item €12,50 zomercollectie Petite Jenni (tot eind september beschikbaar) in de webshop en in de winkel.
  • 2 items €20 zomercollectie Petite Jenni (tot eind september beschikbaar) alleen geldig in de winkel.

Doordat er een shop uit de winkel vertrekt komen er weer diverse plekken vrij (kledingrek, planken boven kledingrek en wandplekken). Dus.. ben jij of ken jij een leuke (online) shop of creabea die zijn of haar items echt bij ons in de winkel moet gaan verkopen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, soials, Whatsapp of mail.

Loop ook vooral gezellig een keer bij me binnen (grotestraat 36 Cuijk) en volg ons op de socials (Facebook & Instagram) voor winacties, nieuwe items en leuke posts!

Heb je nog vragen, opmerkingen, complimenten of wil je iets kwijt? Laat het hieronder even weten. Tot gauw!

Stay HAPPY, liefs Iris.

S/O naar alle merken die op dit moment in de winkel liggen: Bij Sproet, Cuddles, Drit Media, Gaby’s Wasnoten, J.J. Handmade Jewelry, Petite Jenni, Shero Gifts,  en Doorfloor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *