Meteen naar de inhoud

HAPPY in Preloved

AAIKO | NUKUS | OPUS | MINUS | CIRCLE OF TRUST | MAMALICIOUS | PRÉNATAL | NIKKIE | NAME IT | DAILY7 | ZARA | EN NOG VEEL MEER

TITEL Happy in Preloved
Home » Blog » Blog 230822 | Vakantie?

Blog 230822 | Vakantie?

Hi iedereen, long time no see.. nee, dat komt helaas niet doordat ik op vakantie was. Integendeel! De job van een ondernemer en moeder gaat dag en nacht door, daar leef ik nu ten slotte ook voor.

We zijn ondertussen al weer bijna een maand verder sinds mijn eerste blog en er is een hoop gebeurt. De klandizie schudt nog steeds alle kanten op, van pieken tot dalen, er is geen peil op te trekken.. Dat maakt het soms best lastig. Maar goed, ik blijf positief! We gaan zien wat het doet als de vakantie eindigt.. 

Een van mijn shop-in-shop huurders gaat ons helaas verlaten, Things. Wel met een ontzettende leuke reden: ze gaat zelf een winkel openen in Cuijk! Zo fijn om te zien dat er steeds meer ondernemers een plekje in ons prachtige Cuijk vinden. Zijn jullie ooit al in Cuijk geweest? Ik woon hier al mijn hele leven en zou hier voor geen goud weg gaan. 

ACTIES en AANBIEDINGEN niet geheel onbelangrijk.. Hier volgen de huidige acties:

– Omdat Things ons gaat verlaten zit er op alle items van dit merkje -30% korting tot het einde van deze maand! 

– Sherogifts heeft ook leuke acties;   zo zijn alle zonnebrilkoordjes maar €9,95 en alle kralenkettinkjes €5 zolang de voorraad strekt..

– Petite Jenni heeft leuke aanbiedingen op de zomercollectie.   Je shopt nu 1 item voor €12,50 en 2 items voor €20Deze actie is geldig op korte broeken en t-shirts.

Daarnaast heb ik een prachtig nieuw merkje mogen verwelkomen: Doorfloor. Floor schrijft teksten voor Loesje, geeft workshops voor Loesje en ze is ook nog columnist voor TV Vrouw. Bij ons in de winkel verkoopt ze kaarten met haar prachtige teksten erop. Welkom floor!

Privé zijn er ook weer ups en downs.. Sommige dingen hoef ik (nog) niet te delen en anderen bespreek ik graag met jullie. Zo is onze lieve kleine Owen vandaag 1 jaar oud geworden! Geweldig om te zien wat hij in één jaar tijd allemaal al weer bereikt heeft, de tijd gaat ook veel te snel.. Er zijn trouwens een hele hoop mensen jarig in augustus, kennen jullie dat of is dit toevallig alleen zo in mijn kringen? Zelf ben ik over precies twee weken jarig, dinsdag 6 september. Dat is toch altijd wel een dag waar ik enorm naar uit kijk, deze dag deel ik al 24 jaar met mijn tweelingzus Sannah.

Thuis hebben we het op dit moment ook lekker druk met onze twee kittens, Tiga & Kobi. Ze zijn een kruising tussen onze Maine Coon Nano en een Europese Korthaar. Gezellige boel zo met een dreumes, een peuter, twee katers, een poes en twee kittens.. Iemand nog op zoek naar een kitten? 

Om deze blog maar eens af te gaan ronden…:

Doordat er een shop uit de winkel vertrekt komen er weer diverse plekken vrij (kledingrek, planken boven kledingrek en wandplekken). Dus.. ben jij of ken jij een leuke (online) shop of creabea die zijn of haar items echt bij ons in de winkel moet gaan verkopen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, soials, Whatsapp of mail.

Loop ook vooral gezellig een keer bij me binnen (grotestraat 36 Cuijk) en volg ons op de socials (Facebook & Instagram) voor winacties, nieuwe items en leuke posts!

Heb je nog vragen, opmerkingen, complimenten of wil je iets kwijt? Laat het hieronder even weten. Tot gauw!

Stay HAPPY, liefs Iris.

S/O naar alle merken die op dit moment in de winkel liggen: Bij Sproet, Cuddles, Drit Media, Gaby’s Wasnoten, J.J. Handmade Jewelry, MissTuttebel, Petite Jenni, Shero Gifts, Things Jewellery en Doorfloor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *