Meteen naar de inhoud

HAPPY in Preloved

AAIKO | NUKUS | OPUS | MINUS | CIRCLE OF TRUST | MAMALICIOUS | PRÉNATAL | NIKKIE | NAME IT | DAILY7 | ZARA | EN NOG VEEL MEER

TITEL Happy in Preloved
Home » Blog » Blog 290722 | Blog?

Blog 290722 | Blog?

Hi allemaal, terwijl ik dit schrijf denk ik nog steeds bij mezelf ‘een blog?’ ja een blog! Misschien vinden mensen het wel interessant om het verhaal van een 23 jarige moeder/onderneemster te volgen, maar misschien ook niet. Als je nu nog aan het lezen bent denk ik dat je het wel interessant vindt..

Om te beginnen: hi ik ben Iris! Op onze voorstelpagina kun je meer over mij en mijn partner, Kevin, lezen, dus het voorstellen laat ik hier even voor wat het is. Laten we meteen even door deze afgelopen maand heen racen.

Juli wat een maand! En nee helaas niet op de goede manier.. Het is voor velen natuurlijk het begin van de vakantie waar we allemaal al zo lang naar hebben uitgekeken hebben. Eindelijk die (verre) reis maken, eindelijk even geen ochtendstress, eindelijk even vrij. Voor mij geldt dit niet en hier heb ik zelf voor gekozen dus heb vooral geen medelijden! Maar oh oh oh wat was ik ook graag op vakantie gegaan.. Ik geniet tegenwoordig ook extra veel van de tijd die ik thuis doorbreng met mijn gezin, want het leven van een jonge moeder/onderneemster gaat niet altijd over rozen. 

Met een kleine peuterpuber, Manou June (16-03-2020), een dreumes, Owen Ember (23-08-2021), een bedrijf dat nog steeds in de opstartfase zit en een baan bij De Schouwburg houden Kevin en ik ook nauwelijks nog tijd voor elkaar over, maar de tijd die we hebben proberen we lekker samen de deur uit te gaan. Zo gaan we wel eens een rondje op de motor of pakken we een terrasje in Nijmegen en dan is het echt even samen genieten.

Vierdaagse? Ja ook wij hebben ons gelukkig gruwelijk vermaakt tijdens de Vierdaagse/Zomerfeesten. Er is namelijk ook nog wat tijd voor plezier en die momenten laat ik niet schieten. Twee avonden hebben we in Nijmegen genoten van de sfeer en de gezelligheid, een avond heb ik in Cuijk gevierd (optreden Vierdaagse Orkest, hier zingt mijn zus bij, aan de maas en het Pontonniersbal) en de vrijdag heb ik achter de bar gestaan tijdens de doortocht in Cuijk, zo fijn dat dit allemaal weer kon na 2 jaar  .

Dan weer even terug naar de winkel: deze maand heb ik helaas de klandizie potdomme hard zien dalen en dat doet een beetje pijn. Maar goed ik snap dat er een hoop mensen weg zijn en dat we allemaal niet meteen al het vakantiegeld uit willen geven. Gelukkig zie ik zo langzamerhand dat het weer wat bijtrekt en dat er ook toeristen de winkel binnenlopen, het blijft ontzettend leuk om met mensen een praatje te kunnen maken over waar ze vandaan komen en foto’s te zien van (pasgeboren)kleinkinderen.

Ik heb afgelopen maand een leuk nieuw merkje mogen verwelkomen in de winkel: Gaby’s Wasnoten. Zij verkoopt een natuurlijk en duurzaam product om al je wasjes mee te doen! Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee. Ik gebruik het zelf al een tijdje en ik ben groot fan, ik hoop dat we samen veel anderen ook zo ver kunnen krijgen om over te stappen op wasnoten, want we mogen best een beetje liever zijn voor onze aarde. De wasnoten zijn te koop in de winkel en online.

Met frisse moed ga ik er weer tegenaan om augustus een mooie, goedlopende maand te maken en ik hoop natuurlijk dat jullie allemaal gezellig komen shoppen, want we hebben voor ieder wel wat wils: tweedehands dames-, positie-, baby- en kinderkleding, (handgemaakte) sieraden, accessoires, gehaakte knuffels, handgemaakte babykleding (en -items), kaarten, posters, cadeauitems en nog véél meer.

Loop vooral gezellig een keer bij me binnen (grotestraat 36 Cuijk) en volg ons op de socials (Facebook & Instagram) voor winacties, nieuwe items en leuke posts!

Heb je nog vragen, opmerkingen, complimenten of wil je iets kwijt? Laat het hieronder even weten. Tot gauw!

Stay HAPPY, liefs Iris.

S/O naar alle merken die op dit moment in de winkel liggen: Bij Sproet, Cuddles, Drit Media, Gaby’s Wasnoten, J.J. Handmade Jewelry, MissTuttebel, Petite Jenni, Shero Gifts en Things Jewellery.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *